Penghinaan Terhadap Islam

Ketika ini penghinaan terhadap Islam semakin menjadi-jadi.... Adakah kita hanya anggap pekara ini remeh.... Apakan tindakan kita dan sejauh mana sensitiviti kita terhadap pekara ini??? Di sini saya cuba paparkan beberapa penghinaan terhadap Islam di seluruh dunia termasuk di negara-negara Islam...


 Sayang Melayu tolak Islam... Melayu boleh bawa ke syurga ka??




Kalimah Allah di tapak kasut.... Begitu sekali penghinaan...




 Tempat syaitan bersama Kalimah Lailaha Illallah Muhammadur Rasulullah




Lap najis dengan tisu bertulis Ayat-Ayat Allah




Amina Wadud menjadi imam solat Jumaat...Ingkar dgan Ayat Allah yang bermaksud "Lelaki adalah pemimpin kepada wanita.."





Ka'abah kedua




MODEL menara masjid diletak berdekatan lilin dan sepanduk membawa maksud 'Ini bukan Switzerland saya' dilihat di kawasan medan Bundesplatz, Bern sebagai tanda membantah kelulusan mengharamkan pembinaan menara masjid.
 





Geert Wilders Ahli Parlimen Belanda yang menerbit filem selama 15 minit yang disiarkan dalam sebuah laman web Liveleak.com pada 27 Mac , mengkritik Islam, dengan menunjukkan surah al-Quran berlatarbelakangkan imej keganasan akibat serangan teroris.


Ayuh Seluruh Umat Islam!!! Kita bangun dan perangi orang-orang kafir Harbi dan golongan munafik serta boikot segala barangan mereka!!!Lawan tetap lawan habis-habisan!!!Allahu Akbar!!!


9 comments:

Putra Al-Maliki on 3 Disember 2009 12:28 PTG berkata...

kite hanya mampu menulis, memboikot dan berkata untuk menentang mereka.. tapi akhirnya akan senyap kembali dan masyarakat islam kembali memakan dan menggunakan produk mereka.. sebab kita x mampu untuk memerangi mereka dengan sebenar2nya.. itulah kelemahan kita yang mereka tau..

Putraz April on 3 Disember 2009 11:09 PTG berkata...

tak pa... kita usuha sekadar yg mampu
... seperti mana seokor burung yg cuba memadam api ketika Nabi Ibrahim A.S di bakar...Walau pun air yg dibawanya tak mampu memadam api itu,asalkan dia boleh menjawab di depan Alla S.W.T nanti bahawa dia telah berusaha...Wallahualam...

iqbalsyarie on 4 Disember 2009 10:17 PG berkata...

salam ziarah.saya tertarik dgn kata-kata putra al-maliki.

Kesedaran kita akan lenyap dari masa ke masa.Tak lama,terus kembali sokong israel.Bokit?sehari jew.tak lama!sbb belum 'bangun tidur'..

nice blog.saya juga baca entry2 yg lain,tapi cukup sekadar sy komn di sini ea.nice blog!bermanfaat bg org2 yg mencari ilmu sprti saya...

Putraz April on 4 Disember 2009 12:44 PTG berkata...

shukran...ada betulnya kata-kata saudara...lg pun yahudi dan nasrani kawal ekonomi seluruh dunia tika ini... mau tak mau kita terkena juga..apa pun kita cuba hindari sedaya upaya walaupun skit...shukran

nurayunni on 5 Disember 2009 8:16 PG berkata...

Allahu Akbar!

wanshah on 5 Disember 2009 9:38 PG berkata...

masyAllah.. teruk betul zaman skarang ni. jgn kata dinegara luar. dlm negara sendiri pun sudah cukup teruk. sampaikan orang melayu taksub dengan kemelayuannya..

wanshah on 5 Disember 2009 11:54 PG berkata...

terima kasih kembali putera. :-) boleh sangat untuk bertukar link. nanti sy akn letakkan link awk dibhgian bawah blog sy. Jom ziarah blog TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

♥chentatiku♥ on 10 Disember 2009 4:16 PG berkata...

qum ya fulan!!!!

feel the heart of everyone
see through our differences
you and I have the power
think good of one another

so stand up and take our places
and do what we do better
spend sometime to know ourselves
help the other...!!

Afham Abdul Rahman on 13 Disember 2009 4:12 PTG berkata...

panas nyer aku tengok bende2 cam nie..
rase nak bunuh jer..

Related Posts with Thumbnails
 

من أنا

Foto saya
Putera tunggal dan kesayangan pasangan bahagia Zaharah binti Ya'akob & Allahyarham Ismail bin Othman (NIRWAN ANANDA)..

Tetamu

Dari M@t@ Ke H@ti Copyright © 2009 Not Magazine 4 Column is Designed by Ipietoon Sponsored by Dezigntuts